default-image

Στην περιοχή του Καστελίου ο Γ. Ματαλιωτάκης

Κρήτη
Στην περιοχή του Καστελίου ο Γ. Ματαλιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Καστελίου συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ο υποψήφιος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Καστελίου, ενώ περιόδευσε στη συνέχεια και στην αγορά και στα καταστήματα.

Οι πολίτες, παραγωγοί, καταστηματάρχες και καταναλωτές εξέφρασαν στον υποψήφιο την αγωνία τους για την εκλογική μάχη της Κυριακής και του μίλησαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο για τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης από την πλευρά του τόνισε με έμφαση ότι «η χώρα και οι πολίτες της πέρασαν μια δύσκολη φάση κατά την οποία κυριάρχησαν οι επιβεβλημένες από όλους θυσίες προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις στα αδιέξοδα. Ωστόσο», όπως υποστήριξε, «έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις και τώρα οι θυσίες θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει η συνέχεια που εξασφαλίζει ένα σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον».

Ειδικά για την περιοχή ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι «μέσα από πολιτικές που θα στοχεύουν σε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της υπαίθρου με επίκεντρο του τους ανθρώπους, τις παραγωγικές δυνάμεις και τους νέους θα μπορέσει να έχει την ανάπτυξη που της αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News