default-image

Ισοπαλία 1-1 για Κέρκυρα και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία 1-1 για Κέρκυρα και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, άφησαν ΑΕΚ και Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, μετά το τελικό ισόπαλο 1-1.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Βενέτη στο 59ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόχας και αφού ξέφυγε από την επιτήρηση του Μπρέσεβιτς.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 68' , όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο νεοεισελθών, Γιάκομπ Γιόχανσον, βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων μαζί με τον Φάμπιο Ταβάρες. Σουηδός και Βραζιλιάνος έβαλαν μαζί τα πόδια τους, αν και όπως φάνηκε μάλλον πρόκειται για αυτογκόλ από τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Με αυτό το γκολ, η Ένωση αποκτά ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ, στις 29 Ιανουαρίου.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Σιόντης, Καρδόσο, Ανδρεόπουλος (78' Ναγιάρ), Ρόχας (83' Μαρκόβσκι), Φάμπιο (71' Κόντος), Χαβίτο, Κάικουτ

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (66' Γιόχανσον), Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας (80' Ντού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News