default-image

Δραματική έκκληση Μαχλά για οικονομική βοήθεια!

Ποδόσφαιρο
Δραματική έκκληση Μαχλά για οικονομική βοήθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματική έκκληση προκειμένου παλιοί παράγοντες και επιχειρηματίες να βοηθήσουν τον ΟΦΗ οικονομικά απευθύνει ο Νίκος Μαχλάς, τονίζοντας ότι δεν αρκούν οι δικές του προσπάθειες.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ επισημαίνει ότι η ομάδα βρίσκεται λίγο πριν το σημείο μηδέν και όλοι πρέπει να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα.

Η δήλωση Μαχλά είναι η εξής:

«Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΟΦΗ να μείνει όρθιος. Πέρα από τα χρήματα που δόθηκαν από μένα για να μην μας αποβάλει η Σούπερ Λιγκ, έχω βρει άλλο ένα ποσό 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα, ωστόσο δεν επαρκεί με τα τόσα και τέτοια ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα. Στην παρούσα φάση μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητώ από παλαιούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης ή από οποιονδήποτε άλλο έχει την διάθεση, να βοηθήσει οικονομικά την ύστατη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται.

Για το σημερινό μας κατάντημα οι ευθύνες είναι πολλές και δεδομένα θα πρέπει ο κάθε ένας να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί. Τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα χρήματα για να «τρέξει» η ομάδα. Τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν από το σημείο μηδέν ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον ΟΦΗ. Εγώ έκανα και κάνω ότι μπορώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή η προσπάθεια. Μόνο αν συστρατευτούμε όλοι μαζί και μάλιστα άμεσα, υπάρχει ελπίδα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News