Ειδήσεις

Κ. Ξυλούρης: "Προώθηση πολιτικών υπέρ του αγρότη"

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη η επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, Κώστα Ξυλούρη, σε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και την ενδοχώρα.

Ο κ. Ξυλούρης επισκέφτηκε τις Δαφνές και στη συνέχεια περιόδευσε στα χωριά Βενεράτο, Αυγενική, Αγία Βαρβάρα και Άγιο Θωμά.

Στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους συζήτησαν για το χαμηλό εισόδημά τους και την εγκατάλειψη που εισπράττουν συστηματικά από το κράτος. «Είμαστε μόνοι… Κανείς δε μας δίνει σημασία για το λάδι και το κρασί που παράγουμε. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τα καλύτερα προϊόντα και δεν παίρνουμε καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Αντίθετα, τους πληρώνουμε κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Ο κ. Ξυλούρης επισήμανε ότι η σημερινή πολιτική δε βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων τους και πως το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι αποφασισμένο να προωθήσει πολιτικές υπέρ του αγρότη και του τουρισμού που αποτελούν βάση ανάπτυξης για την εθνική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη σίγουρη εκλογή του την Κυριακή όχι μόνο για το έργο που άφησε ως πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως αλλά και για την εντιμότητα που τον διακρίνει σε όλη του την πορεία.

Σχόλια