default-image

"Μαϊμού" κυνοκόμοι μαζεύουν αδέσποτα

Ηράκλειο
"Μαϊμού" κυνοκόμοι μαζεύουν αδέσποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύελλα αντιδράσεων στους φιλόζωους προκαλεί η καταγγελία πως δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι από το κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου περισυλλέγουν αδέσποτα, που κανείς δε γνωρίζει πού καταλήγουν, καθώς δεν πρόκειται για εργαζόμενους του κυνοκομείου.

Σύμφωνα με την κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη, δικηγόρο της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου, «πολίτες οι οποίοι φρόντιζαν αδεσποτάκια στις περιοχές τους καταγγέλλουν ότι περνάει από τις γειτονιές ένα φορτηγάκι και ισχυρίζονται ότι είναι από το κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου και περισυλλέγει αδέσποτα».

Ανακοινώνεται ότι «ουδεμία σχέση έχει το κυνοκομείο του Δήμου με το παραπάνω περιστατικό και παρακαλούμε θερμά όποιος αντιληφθεί τέτοιες ενέργειες ας καλέσει στο γραφείο αδέσποτων».

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2813409209.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήθεν εργαζόμενοι του κοινοκομείου δε δίστασαν να μαζέψουν αδέσποτα και από τις φυλακές, ενώ φέρονται να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Για τα δύο αυτά άτομα έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Ηρακλείου και ήδη από το Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, όπου έγινε η καταγγελία από την κ. Μαραβελάκη, σχηματίζεται δικογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News