Ειδήσεις

Την πίτα τους έκοψαν βιοτέχνες και έμποροι του Ηρακλείου

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου και του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Κρήτης στις δομές του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Κρήτης, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεωργίου Καββαθά και του αντιπροέδρου του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Ιωάννη Παραργύρη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσηςοιπαρευρισκόμενοιαντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο, ειρηνικό και πιο δημιουργικό έτος για τους επαγγελματοβιοτέχνες.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίοςκαι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κρήτης, αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, πρόεδροι Σωματείων και μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ που παραχωρήθηκε προς τιμήν των παρευρισκομένων και πλαισιώθηκε από την παρουσία κρητικού μουσικού συγκροτήματος το οποίο έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Σχόλια