default-image

"Αναγκαίο κονδύλι από την Περιφέρεια προς τη ΔΕΥΑΗ"

Κρήτη
"Αναγκαίο κονδύλι από την Περιφέρεια προς τη ΔΕΥΑΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ελένη Γρηγοράκη επισκέφτηκε εκτάκτως τη ΔΕΥΑΗ, μετά τις ζημιές και καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δημοτική Επιχείρηση από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η κ. Γρηγοράκη συναντήθηκε με εργαζόμενους και εξήρε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν, μετά τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε από το γενικό διευθυντή κ. Χάρη Παπαματθαιάκη σχετικά με τις μεγάλες ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις και ο μηχανικός εξοπλισμός της ΔΕΥΑΗ.

Ο κ. Παπαματθαιάκης ενημέρωσε την κ. Γρηγοράκη πως ο Βιολογικός Καθαρισμός τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας, ενώ καθημερινά γίνονται εργαστηριακές αναλύσεις στις εκβολές του Γιόφυρου, με σκοπό να ελεγχθεί η μόλυνση των υδάτων, η οποία, όπως ειπώθηκε, είναι ανεπαίσθητη.

Τέλος, συζητήθηκε η έλλειψη προσωπικού αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες της Επιχείρησης λόγω οφειλών. Η κ. Γρηγοράκη τόνισε ότι είναι απαραίτητο να διατεθούν άμεσα κονδύλια από την Περιφέρεια Κρήτης προς τη ΔΕΥΑΗ, με σκοπό την κάλυψη των έκτατων αυτών αναγκών.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον πρόεδρο κ. Φακουρέλη και τους εργαζομένους για την αυταπάρνηση που έδειξαν στις δύσκολες όλες αυτές τις μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News