Ειδήσεις

Επαφές Αντ. Βγόντζα και συνάντηση με περιφερειάρχη

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ηρακλείου και νομικός Αντώνης Ν. Βγόντζας επισκέπτεται το νομό Ηρακλείου και συνομιλεί με τους κατοίκους, τους αγρότες και τους καταστηματάρχες.

Σήμερα Τετάρτη 21.1.2015, ο κ. Βγόντζας επισκέπτεται τις Μοίρες, και συζητάει για τα καυτά προβλήματα της Μεσαράς και το μεγάλο πρόβλημα της κάθετης επικοινωνίας με το ΒΟΑΚ.

Επίσης, σήμερα στις 8 το βράδυ, ο κ. Βγόντζας θα συμμετέχει στην ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού "Νέα Τηλεόραση" Κρήτης, ενώ στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παρευρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό "Κύδων TV", στις ειδήσεις με συνομιλητή τον κ. Βουλουδάκη.

Χθες, Τρίτη 20.1.2015, ο υποψήφιος βουλευτής και έγκριτος νομικός επισκέφτηκε το Τυμπάκι, και συνομίλησε με πολύ κόσμο τόσο για τα τοπικά προβλήματα και το αγροτικό, όσο και τα γενικότερα προβλήματα της οικονομίας και της έλλειψης υποδομών. Είναι σημαντικό ότι έκανε ουσιαστικές και δημιουργικές συζητήσεις για την αυριανή ημέρα.

Με τον περιφερειάρχη

Το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητάς του. Συζήτησαν πιο γενικά πολιτικά θέματα, ενώ συμφώνησαν στην ανάγκη ανασυγκρότησης του πολιτικού χώρου της κεντροαριστεράς και της προοδευτικής παράταξης.

Σχόλια