default-image

Οι "φεσωμένοι" του Αγίου Νικολάου επαναστατούν!

Οι "φεσωμένοι" του Αγίου Νικολάου επαναστατούν!

Η πρόσφατη παράδοση στη κυκλοφορία του νέου τμήματος Άγιος Νικόλαος- Καλό Χωριό, πυροδότησε μια... προεκλογική σφαγή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που έχουν... έννομο συμφέρον για να παρέμβουν στην αντιπαράθεση.

Και αυτοίο δεν είναι παρά οι "άγρια φεσωμένοι" (με πολλές εκατοοντάδες χιλιάδες ευρώ) επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου, που έγιναν θύματα της πρώτης αναδόχου εταιρείας του έργου, η οποία πτώχευσε, αφήνοντας πίσω οικονομικά συντρίμμια και στην αγορά του Αγίου Νικολάου.

Κραυγή απόγνωσης των Ιδιωτών και Επαγγελματιών της περιοχής, απευθύνουν μιλώντας στο neakriti.gr, για τα φέσια που άφησε η πρώτη ανάδοχος εταιρεία  που είχε αναλάβει την εκτέλεση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου Άγιος Νικόλαος - Καλό Χωριό,  το οποίο παραδόθηκε πριν λίγες μέρες σε κυκλοφορία.

Πριν λίγα χρόνια, η επίμαχη κατασκευαστική εταιρεία πτώχευσε αφήνοντας πίσω της

οικονομικά συντρίμμια και στην τοπική αγορά του Αγίου Νικολάου, ενώ μεγάλες είναι οι

οικονομικές της εκκρεμότητες σε Τράπεζες, στην εφορία και αλλά και στο ΙΚΑ.

Στην τελετή εγκαινίων, έδωσαν το παρόν και οι απλήρωτοι από τον πρώτο εργολάβο ιδιώτες που έχουν επιδοθεί  σε έναν αγώνα δρόμου για τη διεκδίκηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός τονίζει

« Ο Δήμος Αγίου Νικολάου βρίσκεται στο πλευρό

των Ιδιωτών και επαγγελματιών που διεκδικούν χρήματα

από την επίμαχη κατασκευαστική εταιρεία.

Από τη πλευρά μας, θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Οι ιδιώτες μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης της κατασκευαστικής εταιρείας, υποστηρίζει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News