Ειδήσεις

Παρασύρης: "Να αρθούν τα εμπόδια στην καταβολή επιδοτήσεων"

Στο παζάρι του Πύργου και σε χωριά των Αστερουσίων βρέθηκε σήμερα στα πλαίσια της περιοδείας του στην ενδοχώρα του Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης, υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Τόσο οι κάτοικοι του Πύργου όσο και οι παραγωγοί και οι έμποροι του παζαριού περιέγραψαν στον κ. Παρασύρη την άσχημη οικονομική  κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, υπογραμμίζοντας παράλληλα το μεγάλο πρόβλημα αστυνόμευσης με τις κλοπές να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή τους.

Από την πλευρά του ο κ. Παρασύρης υποσχέθηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να παραμείνει και να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό  το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Τοσο οι κάτοικοι του Πύργου όσο και οι κάτοικοι των χωριών των Αστερουσίων στάθηκαν με αγανάκτηση στην αντιμετώπιση  και στα εμπόδια που προβάλει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην καταβολή των επιδοτήσεων που προσφέρουν μια οικονομική ανάσα στο αγροτικό εισόδημα.

Ο κ. Παρασύρης διαβεβαίωσε τους  ότι άμεσα θα συναντηθεί τόσο με τη διοίκηση της Ένωσης Ηρακλείου όσο και με τους υπεύθυνους του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να εντοπισθούν και να αρθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες στέκονται εμπόδιο στην απρόσκοπτη καταβολή των ενισχύσεων στους αγρότες του Ηρακλείου.    

Σχόλια