Ειδήσεις

Καταγγελία εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

«Η κοινωνία και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου δεν ανεχόμαστε άλλο το ρουσφέτι και την ψηφοθηρία. Καταδικάζουμε τις ανήθικες αυτές πολιτικές που το μόνο που καταφέρνουν είναι η οργή όλων μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ιεράπετρας με αφορμή την προκήρυξη 5μηνων θέσεων εργασίας, και τονίζει πως η κοινωνία της Ιεράπετρας τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλο αγώνα για το Νοσοκομείο.

Διεκδικεί, όπως αναφέρει τα αυτονόητα:

«Να στελεχωθούν οι κλινικές και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου, με μόνιμο προσωπικό, με βασική απαίτηση την άμεση λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής. Αντ' αυτού, εισπράττει τον περίγελο της κυβέρνησης με την προκήρυξη 5μηνων θέσεων εργασίας.

Καταγγέλλουμε την ψηφοθηρική αυτή προσπάθεια της κυβέρνησης, πέντε μέρες πριν τις εκλογές. Οι θέσεις αυτές δημιουργούν προεκλογικά σύγχυση στην κοινωνία και απλά δημιουργούν την αίσθηση δήθεν ενδιαφέροντος από την κυβέρνηση, χωρίς να εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες του Νοσοκομείου μας και να λύνουν τα στοιχειώδη του προβλήματα».

Σχόλια