default-image

Περιόδευσε σε Χερσόνησο, Μάλια και Μοχό ο Κ. Δαμαβολίτης

Κρήτη
Περιόδευσε σε Χερσόνησο, Μάλια και Μοχό ο Κ. Δαμαβολίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης επανέλαβε, στο πλαίσιο της χθεσινής του περιοδείας σε Χερσόνησο, Μάλια και Μοχό, την ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι «φέρουμε μεγάλο ποσοστό ευθύνης στη μελλοντική διακυβέρνηση του τόπου».

Ο κ. Δαμαβολίτης παρατήρησε ότι, «ευρισκόμενοι στην τελική ευθεία των εκλογών, το μόνο σίγουρο, σε ένα περιβάλλον γενικευμένης αβεβαιότητας, είναι η έντονη επιθυμία του μέσου πολίτη για ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου της χώρας».

Στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών στις παραπάνω περιοχές, παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του κινήματος, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ενός χαμηλού και σταθερού φορολογικού συστήματος, με στόχο την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της χώρας, καθώς επίσης και την προσέλκυση νέων επενδυτικών σχημάτων. Επίσης έκανε λόγο για την «ανάγκη ανακοπής της ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών, με ταυτόχρονη επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης "Δουβλίνο 2"», καθώς επίσης και την «ανάγκη σύνταξης μιας ενιαίας, μακροπρόθεσμης στρατηγικής, για την προστασία και εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου».

Σε αυτό το σημείο τόνισε ότι «για τέτοιου είδους ζητήματα, αλλά και για την άρρηκτη σχέση Εκκλησίας/κράτους συνιστούν οι ΑΝ.ΕΛ ένα ισχυρό αντίβαρο ισορροπίας».

Σήμερα το απόγευμα, το πρόγραμμα του Κώστα Δαμαβολίτη περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αγ. Βλάση και Αγ. Σύλλα, ενώ αύριο Τετάρτη 21 Ιανουαρίου θα περιοδεύσει σε Γέργερη, Ζαρό και Νύβριτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News