Ειδήσεις

Ελ. Γρηγοράκη: "Οι κόποι και οι θυσίες σας θα πιάσουν τόπο"

Με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη και το διοικητικό προσωπικό του Οργανισμού συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ελένη Γρηγοράκη.

Η κ. Γρηγοράκη ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου, τα οποία περιλαμβάνουν την έλλειψη κτιριακών εγκαταστάσεων και τις άδειες λειτουργίας των υφιστάμενων υποδομών, καθώς και την έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη 1.800 παιδιών περίπου.

Η υποψήφια βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στο δικαστικό αγώνα που κάνουν οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, με σκοπό τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Η ίδια τόνισε ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει ίσως να εξεταστεί αν η οριζόντια εφαρμογή κάποιων νόμων δημιουργεί ανασταλτικό αποτέλεσμα σε νευραλγικούς τομείς όπως για παράδειγμα είναι η Υγεία και η Παιδεία.

Τέλος η κ. Γρηγοράκη ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό τόσο για την όλη προσπάθεια και τις θυσίες που καταβάλλουν για τη λειτουργία του Οργανισμού όσο και για την ενημέρωση που της έκαναν για τα φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν.

«Πυξίδα για το ανθρώπινο κεφάλαιο»

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη έκανε την Κυριακή η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ελένη Γρηγοράκη, μια συνάντηση-«πυξίδα για το ανθρώπινο κεφάλαιο», κάτι που άλλωστε σηματοδοτεί τις συναντήσεις που κάνει η υποψήφια βουλευτής σε μια περίοδο που η αριθμολατρεία ή αριθμοφοβία, όπως λέει η ίδια, έχουν βάλει τον άνθρωπο σε δεύτερη μοίρα.

Η κ. Γρηγοράκη, επισκέφτηκε τη Φανερωμένη του δήμου Φαιστού με σκοπό να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του Συλλόγου ΑμεΑ Νότιας Κρήτης "Το Μέλλον".

Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και ο παραολυμπιονίκης του Λονδίνου Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος έχει την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της περιφέρειας.

Η κ. Γρηγοράκη ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου να είναι πάντα δυνατοί, να παλεύουν για τη ζωή και εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε ό,τι κι αν χρειαστούν. Συνομίλησε με γονείς παιδιών ΑμεΑ και επισκέφτηκε τη νέα αίθουσα φυσικοθεραπευτηρίου και λογοθεραπείας, η οποία εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής, τις μοναχές της οποίας συνεχάρη για το φιλανθρωπικό τους έργο, το οποίο γίνεται από το 1957 μέχρι και σήμερα. Η κ. Γρηγοράκη συνομίλησε με την ηγουμένη αλλά και με παιδιά του ορφανοτροφείου. Τέλος, επισκέφτηκε το γηροκομείο και άκουσε τις ανησυχίες και τα προβλήματα όλων εκεί.

Σχόλια