default-image

Τάξη, ασφάλεια, υγεία στο επίκεντρο επίσκεψης Ματαλλιωτάκη

Κρήτη
Τάξη, ασφάλεια, υγεία στο επίκεντρο επίσκεψης Ματαλλιωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aπό τη λαϊκή αγορά του Πύργου ξεκίνησε σήμερα Τρίτη τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης συνομιλώντας με παραγωγούς και καταναλωτές, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού. Εκεί ο υποψήφιος άκουσε με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάσταση που επικρατεί στις αγροτικές περιοχές του νομού, που, εκτός από τα γενικότερα προβλήματα, αντιμετωπίζουν και ειδικότερα θέματα.

Όσον αφορά στην περιοχή του Πύργου, σε θεμελιώδες φαίνεται, σύμφωνα με τον υποψήφιο, να αναδεικνύεται το ζήτημα της παραμονής του αστυνομικού τμήματος καθώς η κατάσταση στον τομέα των κλοπών και των διαρρήξεων φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου. Όπως δήλωσε ο κ. Ματαλλιωτάκης, «η διαφύλαξη της τάξης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες είναι πρωταρχικός στόχος τον οποίο στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».

Άλλωστε και η παραμονή του Δασαρχείου στην περιοχή είναι σημαντική, όπως συμφώνησε ο υποψήφιος με τους πολίτες, εξαιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών που επιβάλλουν τη λειτουργία του.

Αντιμετωπίζοντας τον κ. Ματαλλιωτάκη ως άνθρωπο που με γνώση αλλά και πολύ συναίσθημα αντιμετωπίζει τα θέματα της υγείας, οι κάτοικοι του Πύργου τού έθεσαν το θέμα της λειτουργίας του περιφερειακού ιατρείου, το οποίο προσφέρει πολλά στην περιοχή αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Ο υποψήφιος επισήμανε ότι η λειτουργία του ιατρείου θα πρέπει να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σύστημα αναδιάρθρωσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι στον συγκεκριμένο τομέα για τους κατοίκους της υπαίθρου.

Μετά τον Πύργο ακολούθησε επίσκεψη του κ. Ματαλλιωτάκη στις λαϊκές αγορές της Αλικαρνασσού αλλά και του Αγίου Ιωάννη στην πόλη του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News