Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ρέθυμνο για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 21χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Το ζευγάρι, ο 26χρονος και η 21χρονη, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στις 16/1/2015 τα ξημερώματα, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 51χρονης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε παρακείμενο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής ο οποίος είχε αφαιρεθεί από την επιχείρηση της 51χρονης και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 26χρονος και η 21χρονη είχαν διαπράξει πέντε απόπειρες κλοπών-διαρρήξεων σε καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου προξενώντας παράλληλα φθορές σε αυτά, κατά το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 19 Ιανουαρίου 2015.

Η προανάκριση διενεργείται από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια