Ειδήσεις

Ανατροπή τελευταίας στιγμής για τον καρδιολόγο στη Σητεία

     Νέα "καταιγίδα" προβλημάτων για το νοσοκομείο Σητείας που μένει χωρίς καρδιολόγο, αφού δεν συμπεριελήφθη το νοσοκομείο στην έγκριση προκήρυξης της θέσης, ενώ αντίστοιχα εγκρίθηκε γιατρός για το νοσοκομείο Ιεράπετρας.Μάλιστα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής περίμεναν καρτερικά την τοποθέτηση καρδιολόγου στο νοσοκομείου με την έλευση του 2015, τα πάντα ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή.

     Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια νοσοκομείου Σητείας Αγγελική Λενακάκη στο διαδίκτυο δημοσιέυτηκε η έγκριση για εναν παθολόγο στην Ιεράπετρα, εναν χειρουργό στην Αθήνα, αλλά όχι για τον καρδιολόγο της Σητείας. Όπως είπε δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο δεν περιελήφθη, αλλά απαιτείται μια πολιτική παρέμβαση για να αλλάξει η απόφαση πριν μπουν οι τελικές υπογραφές.

    Μάλιστα εαν δεν αλλάξει τώρα "ρότα" το υπουργείο, ίσως καθυστερήσει δραματατικά κατα 10-12 μήνες η τοποθέτηση καρδιολόγου βυθίζοντας και πάλι σε ανασφάλεια τους ασθενείς της Σητείας. Το γεγονός ότι η Σητεία έχει χάσει το τελευταίο εξάμηνο έξι γιατρούς, εξοργίζει τους κατοίκους, ενώ λύσεις αναζητεί η διοίκηση.

Φιλία Σαριδάκη- Μάνος Τσαγκαράκης

Σχόλια