default-image

Μετά τις εκλογές τα νέα τμήματα Κ.Δ.Β.Μ. Μαλεβιζίου

Κρήτη
Μετά τις εκλογές τα νέα τμήματα Κ.Δ.Β.Μ. Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναστολή των ενάρξεων των προβλεπόμενων τμημάτων μάθησης λόγω των εκλογών ανακοίνωσε το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση που παρέχει το Κέντρο αναστέλλονται οι ενάρξεις νέων τμημάτων που αφορούν τα τοπικά και τα εθνικά προγράμματα μέχρι την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, «αφού μέχρι τότε δεν επιτρέπεται η σύναψη συμβάσεων με εκπαιδευτές (θεωρείται πρόσληψη) για τα νέα τμήματα».

Αμέσως μετά την άρση της παραπάνω απαγόρευσης, όπως επισημαίνεται στην ενημερωτική ανακοίνωση, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου «θα μπορέσει να υλοποιήσει τα προβλεπόμενα τμήματα μάθησης και να καλύψει το έντονο ενδιαφέρον που έχει παρουσιαστεί από τους κατοίκους του Μαλεβιζίου».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την υπ. εκπαίδευσης του προγράμματος Ε. Σακαβάρα και την υπ. οργάνωσης Α. Περυσινάκη στα τηλέφωνα 2813/400614 και 2813/400611, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:30 έως τις 12:30, ή μέσω Email στη δ/νση [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News