default-image

Στην πλ. Ελευθερίας θα μιλήσει την Παρασκευή ο Αλ. Τσίπρας

Κρήτη
Στην πλ. Ελευθερίας θα μιλήσει την Παρασκευή ο Αλ. Τσίπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την πλατεία Ελευθερίας θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από το ΣΥΡΙΖΑ αυτό που το neakriti.gr είχε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες, ότι ξανά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρώσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις στο Ηράκλειο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στις 25 Γενάρη είναι ένα ιστορικό σταυροδρόμι, η κρισιμότερη μεταπολιτευτικά εκλογική αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση στην οποία έχει στραμμένο το βλέμμα της όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος, περιμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του λαού απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, στους κερδοσκόπους, στη λιτότητα. Στις 25 Γενάρη η Κρήτη των μεγάλων αγώνων για δημοκρατία θα στείλει το βροντερό μήνυμα της νίκης, της ελπίδας, της ανατροπής.

Αυτή την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κλείνοντας από την Κρήτη την προεκλογική περίοδο.

Καλούμε όλους τους Κρητικούς, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, στέλνοντας το μήνυμα  σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, αρχίζει από την Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News