default-image

Κατά ΚΕΔ και ΑΕΚ η Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Κατά ΚΕΔ και ΑΕΚ η Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευθεία επίθεση προς την ΚΕΔ σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή.  

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία αγωνίζεται με υπερηφάνεια και ανεξαρτησία, για να κερδίσει την άνοδο της στη Σούπερ Λιγκ, παρατηρεί με κάθε λεπτομέρεια τους διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια της και τα παιχνίδια των βασικών της αντιπάλων και θα τοποθετηθεί σε ειδική συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη λήξη του πρώτου γύρου.

Ειδικά τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών, που τη σφύριξαν στα παιχνίδια της με ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Χανιά, καθώς επίσης και τα ονόματα των 4 διαιτητών που δημοσιοποιήθηκαν (Τίκας, Τζήλος, Σωσσώνης, Καρυοφίλλης) με αφορμή την απόπειρα ανθρωποκτονίας Ζωγράφου, αλλά και διαιτητής τύπου Κορδολαίμη, έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπως και στο παρελθόν, δεν πρόκειται να μείνει σιωπηρή, ακόμα και αν πρόκειται να καταγγείλει, με ονοματεπώνυμα, πρόσωπα με τα οποία έχει καλές σχέσεις.

Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν έγκαιρα ότι ο αγώνας μας δεν εξαντλήθηκε με τα όσα έχουμε καταγγείλει στους εισαγγελείς μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνουμε ο σάκος του μποξ, σε ένα πρωτάθλημα όπου ένα ολόκληρο σύστημα ΜΜΕ έχει προανακηρύξει ως πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και προορίζει τις υπόλοιπες 5 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ να σφαγούν μεταξύ τους για τη 2η θέση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News