default-image

Η "Έρευνα για την κρίση" παρουσιάζεται και στο Ηράκλειο

Κρήτη
Η "Έρευνα για την κρίση" παρουσιάζεται και στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αποτελέσματα της δουλειάς της Κρυσταλίας Πατούλη, "Έρευνα για την Κρίση 2010-2014", θα παρουσιαστούν απόψε στο Ηράκλειο, στον πολυχώρο "Νυν και Αεί". Χθες Κυριακή έγινε η παρουσίαση στο Ρέθυμνο, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη όπου το βιβλίο της κ. Πατούλη θα παρουσιαστεί την Τετάρτη. Οι παρουσιάσεις της έρευνας συνοδεύονται από συζητήσεις και εκδηλώσεις.

Στην "Έρευνα για την Κρίση 2010-2014" της Κρυσταλίας Πατούλη συμμετείχαν 180 πρόσωπα των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών και πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Κέδρος".

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρεται στην πρόσκληση για την εκδήλωση, «το Θέατρο "OMMA STUDIO" (Ηράκλειο) και οι εκδόσεις "Κέρδος" προσκαλούν στη συζήτηση-παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη "Η Έρευνα για την κρίση (2010-2014)" τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στις 8μ.μ, στον πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού "Νυν και Αεί".

Για τα αποτελέσματα της έρευνας που συμμετείχαν 180 άνθρωποι των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών, σε πάνω από 280 άρθρα και συνεντεύξεις, θα μιλήσει η συγγραφέας και οι:

• Αντώνης Διαμαντής, ηθοποιός-σκηνοθέτης

• Νέλλυ Κατσαμά, δημοσιογράφος

Το βιβλιοπωλείο "Αναλόγιο" θα διαθέσει τα βιβλία της έκδοσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ, που συμβάλλει καθοριστικά εδώ και δεκαετίες στην επίλυση κρίσεων προς την ανεξαρτητοποίηση, και στη "Μέριμνα", που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των απωλειών στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους».

Όπως σημειώνεται, η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τους Δημήτρη Ζαχαριουδάκη και Δημήτρη Καρβέλη.

Info:

Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού, "Νυν και Αεί": Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, Ηράκλειο

Δευτέρα 19/01/15, 8 μ.μ.

Τηλ.: 6980038651

Είσοδος ελεύθερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News