default-image

Στις 7:30μ.μ. στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης- Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Στις 7:30μ.μ. στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης- Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παγκρήτιο ολοκληρώνεται σήμερα στις 7:30 μ.μ. το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη να υποδέχεται την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι  θέλουν την νίκη, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι κιτρινόμαυροι  δεν θα παραταχθούν πλήρεις καθώς ο Ταουσιάνης έχει τρία ονόματα στο απουσιολόγιό του, ενώ στην αντίπερα όχθη η Καλλονή στο ντεμπούτο του Βλάχου έχει επίσης δυο απόντες.

Η 18μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης, αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Σαράνοφ, Πίτσο, Φίντελεφ, Λουβιόν, Ρέντζα, Καζναφέρη, Μπόε – Καν, Κοζορώνη, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Λεονάρντο, Χαντί, Μπρούνο, Παμλίδη και Στογιάνοβιτς.

Ντεμπούτο με απουσίες

Στην Καλλονή ο  Βαγγέλης Βλάχος στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης  δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βαλιό και τον τιμωρημένο Πιπίνη. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Χογκ, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Κεϊτά, Καμαρά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Ναβάρο, Γιορέντε, Χουάνμα, Μαρσέλο, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας, Αγρίτης, Κριπιντίρης, Τσαμπούρης και Δαύκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News