Ειδήσεις

Σε χωριά του Μαλεβιζίου ο Γ. Ματαλλιωτάκης

Σε χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης όπου συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις Κορφές, το Κεραμούτσι, την Τύλισο, τα Καλέσα και τον Κρουσώνα.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσαν στον υποψήφιο οι αγρότες της περιοχής ήταν οι περικοπές της επιδότησης του λαδιού επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να επισκεφθεί τον τόπο τους κλιμάκιο του ΟΠΕΚΕΠΕ και να ελέγξει στοιχεία και ελαιόφυτα προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους.

Υποδεχόμενοι τον υποψήφιο βουλευτή και ως Περιφερειακό Σύμβουλο οι πολίτες αναφέρθηκαν στα έργα που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στην περιοχή τους ενώ ιδιαίτερα στάθηκαν στη μείωση του εισοδήματος τους τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά του ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι τώρα πλέον κι αφού η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη πορεία είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκπονηθούν τα σχέδια ανάπτυξης της υπαίθρου που αφού καταγράψουν την πραγματική κατάσταση αλλά και τις ανάγκες αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού θα βάζουν τις βάσεις για να αναπτυχθούν οι περιοχές με βάση τη δυναμικότητα τους αλλά πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των ίδιων των ανθρώπων. Επίσης τόνισε ότι σε μια περιοχή όπως το Μαλεβίζι που στο παρελθόν κυρίαρχη καλλιέργεια υπήρξε το αμπέλι το θέμα αυτό θα πρέπει να ξανασυζητηθεί και να μπει σε νέα βάση.

Οι πολίτες γνωρίζοντας και την εμπειρία του κ. Ματαλλιωτάκη σε θέματα υγείας του ζήτησαν να βοηθήσει ώστε να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας στην ύπαιθρο αλλά και να υπάρξουν κίνητρα ώστε να μείνουν οι νέοι στα χωριά μέσω μορφών απασχόλησης που θα τους εξασφαλίζουν την επιβίωση τους.

Η υποδοχή των κατοίκων των χωριών στον κ. Ματαλλιωτάκη ήταν θερμή καθώς όπως είπαν τα νέα πρόσωπα στην πολιτική, με γνώσεις, εμπειρίες κα κατάρτιση είναι απαραίτητα στις κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα.

Σχόλια