default-image

Εντυπωσιακή νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έκτη εντός έδρας νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Απόλλων, ο οποίος επικράτησε 4-2 της Ερμιονίδας. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 32ο λεπτό με σουτ του Πάολο Φαρινόλα, ενώ στο 43ο ο Λεωνίδας Κυβελίδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας, προκειμένου να διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων. Ο Φώτης Παπανικολάου μείωσε με περιπετειώδη τρόπο στο 53', αλλά οι Βάντερσον (59') και Κυβελίδης (72') φρόντισαν να αποκαταστήσουν την τάξη, προτού ο Χρήστος Κουτσοσπύρος διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά στο 88'.

Τη χαρά της νίκης γεύθηκε εκ νέου η Παναχαϊκή, καθώς κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή του Αχαρναϊκού και να επικρατήσει 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ζόραν Ζλατκόβσκι, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λυμπέρη Στεργίδη στο 23' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με αριστερό σουτ στο 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με συνέπεια η ομάδα της Πάτρας να διατηρήσει άκοπα το προβάδισμα.

Την πρώτη του νίκη από τις 9 Νοεμβρίου πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Φωστήρα με 2-0. Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 14ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν πολλές καλές ευκαιρίες μέχρι τη στιγμή που ο Kρίστιαν Μίλιεβιτς κλείδωσε τη νίκη της αχαϊκής ομάδας με μακρινό δυνατό σουτ στην κίνηση στο 66'.

 Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Football League:

1ος όμιλος

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου

Επισκοπή - Χανιά 0-1 (83' Μαρτσάκης)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Απόλλων Σμύρνης - Ερμιονίδα 4-2 (32' Φαρινόλα, 43', 72' Κυβελίδης, 59' Βάντερσον - 53' Παπανικολάου, 88' Κουτσοσπύρος)

Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός 2-0 (23' Στεργίδης, 35' Ζλατκόβσκι)

 Παναιγιάλειος - Φωστήρας 2-0 (14' Σεχολάρι, 66' Μίλιεβιτς)

18:00 Άλιμος - ΑΕΚ

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News