default-image

Πήρε βαθμό με Φετφατζίδη η Τζένοα

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό με Φετφατζίδη η Τζένοα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο  τέρματα του Γιάννη Φετφατζίδη χάρισαν τον έναν βαθμό στην Τζένοα στην ισοπαλία με 3-3 με την Σασουόλο στο «Λουίτζι Φεράρις». Ο Μπεραρντί από την άσπρη βούλα του πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 19΄, με τον Φάλκε ισοφάρισε σε 1-1 στο 25΄.

Ο Μισιρόλι έβαλε ξανά μπροστά την Σασουόλο στο σκορ με 2-1 στο 50΄, με τον Γιάννη Φετφατζίδη, που ήταν βασικός στο ματς, να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2 στο 53΄.

Ο Μπεραρντί και πάλι έβαλε μπροστά την Σασουόλο με 3-2 στο 69΄, αλλά από την άσπρη βούλα του πέναλτι ισοφάρισε και πάλι σε 3-3.

Σημαντική νίκη η Νάπολι

Μια πολύ σημαντική νίκη… ευρωπαϊκού χαρακτήρα πέτυχε η Νάπολι επικρατώντας 1-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη προσπέρασαν την Λάτσιο στην βαθμολογία και είναι τρίτοι με 33 βαθμούς.

Ο Ιγκουαΐν άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι στο 18΄ , αφιερώνοντας το γκολ στον τραυματισμένο συμπαίκτη του Λορέντζο Ινσίνιε. Η Λάτσιο… απάντησε λίγο αργότερα με τον Παρόλο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Ράφαελ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και τη Νάπολι να διαχειρίζεται το προβάδισμα που είχε και εν τέλει να φεύγει νικήτρια από το «Ολίμπικο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News