Ειδήσεις

Συναγερμός για τη διάσωση 54χρονου που έπεσε στα βράχια

Τραυματισμένος σοβαρά σε όλο τους το σώμα παρελήφθη πριν από λίγο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ένας 54χρονος, ο οποίος κατακρημνίστηκε από βράχια στην περιοχή της Μιλάτου.   

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, ενώ το θύμα, το οποίο κατάγεται από το Βραχάσι, είχε πάει για να μαζέψει χόρτα στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων στα βράχια και λίγο έλειψε να καταλήξει στη θάλασσα. Οι κάτοικοι της περιοχής τον άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και κινητοποίησαν την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής που κατάφερε να προσεγγίσει τον τραυματία. Μετά από αρκετή ώρα προσπαθειών και με τη βοήθεια ιδιωτικού σκάφους που έσπευσε στο σημείο, τον μετέφεραν στο λιμανάκι της Μιλάτου. Εκεί περίμεναν διασώστες του ΕΚΑΒ που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί εξετάζουν την κατάστασή του. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές φέρει κατάγματα στα πόδια και τραύματα στο πρόσωπο.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια