Ειδήσεις

"Να αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε για το κοινό καλό"

Για πρώτη φορά κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής σε εκλογές ο κ. Χαράλαμπος Παντουβάκης, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου. Ο κ. Παντουβάκης, που είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, παραθέτει τις απόψεις του για τα κοινά και ζητά την ψήφο των πολιτών που συμφωνούν μαζί του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Όπως λέει, «συμμετέχοντας για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής σε μια εκλογική διαδικασία, βλέπω υποψηφίους να γυρίζουν σε καφενεία, μαγαζιά, χωριά, σε επιχειρήσεις, μοιράζοντας ελπίδες, έχοντας σαν στόχο να μαζέψουν ψήφους που θα τους εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή. Ακούν υποτίθεται τα προβλήματα του κόσμου, λες και μέχρι τώρα ζούσαν σε μια άλλη χώρα.

Μα αν θυμάμαι καλά αυτό δε γίνεται πάντα, με τα ίδια αποτελέσματα, σε έναν προεκλογικό αγώνα;

Βλέπω να σπαταλιούνται χρήματα (λες και μας περισσεύουν) σε αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια, κιόσκια, εκλογικά κέντρα που μοιράζουν ελπίδες, όνειρα και φρούδες υποσχέσεις. Είναι εύλογο να αναρωτηθεί ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας αν πρέπει να πάρει φαγητό για τα παιδιά του ή να πληρώσει όλα τα παραπάνω (μέσω φόρων) για τους μελλοντικούς σωτήρες μας;

Αν, λέω αν, καταργούνταν οι κομματικές επιχορηγήσεις, αν έλεγαν σε όλους τους πολιτικούς ότι οι αμοιβές τους θα μειώνονταν στο 50%, αν τους έλεγαν ότι δε θα έχουν βουλευτική ασυλία, πόσοι άραγε θα ήθελαν να συμμετάσχουν ως πολιτικά πρόσωπα για να βοηθήσουν να πάει αυτή η χώρα μπροστά;

Και απαντώ κανείς, εσείς;

Συνοψίζοντας θέλω να σας προτρέψω αν διαφωνείτε με τα παραπάνω μη με ψηφίσετε, μην ψηφίσετε την Τελεία - δε θέλουμε τους ψήφους  σας .Θέλουμε με την παρουσία μας να αφήσουμε τα κόμματα και χρώματα στην άκρη και με το "ισχύς εν τη ενώσει", όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, να κάνουμε όλοι μαζί την Ελλάδα μεγάλη.

Εσείς που συμφωνείτε, σας καλώ όλους με την ψήφο μας στις 25 Ιανουαρίου να αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε για το κοινό καλό και να αποδείξουμε ότι στον τόπος μας υπάρχουν ακόμα ανιδιοτελείς άνθρωποι, υπάρχει ακόμα ελπίδα, υπάρχει το ρητό "ισχύς εν τη ενώσει"».

Σχόλια