default-image

Σάκοτα: Επικίνδυνη ομάδα ο ΚΑΟΔ

Μπάσκετ
Σάκοτα: Επικίνδυνη ομάδα ο ΚΑΟΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 "Eπικίνδυνη ομάδα από την περιφέρεια" χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα τον ΚΑΟΔ...

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη που έκανε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και να σταματήσει όσο μπορεί τους καλούς σουτέρ των Δραμινών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

Για την σημασία του αγώνα: «Κάθε αγώνας έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας γιατί ξεκινήσαμε βαθμολογικά πιο πίσω σε σχέση με την θέση που θέλουμε να είμαστε. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να σταματήσουμε τα σουτ μακριά από το καλάθι. Ο ΚΑΟΔ έχει αρκετούς και καλούς περιφερειακούς παίκτες οι οποίοι σουτάρουν καλά. Είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έχει πολλούς περιφερειακούς παίκτες με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι ενώ οι παίκτες που παίζουν στις θέσεις “4” και “5” είναι αρκετά αθλητικοί και αριθμητικά περισσότεροι από τους δικούς μας ψηλούς».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βελτιώσουμε την άμυνά μας ώστε να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στους παίκτες του ΚΑΟΔ».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νώντας Παπαντωνίου είπε:

Για την σημασία του αγώνα: «Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστια σημασία για μας. Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και θέλουμε τη νίκη πάση θυσία σε αυτό τον αγώνα. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε δύο-τρεις καλούς παίκτες που έχει ο ΚΑΟΔ, όπως ο Παπαμακάριος και ο Ζάρας οι οποίοι είναι αρκετά επικίνδυνοι και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Είναι ένας αγώνας που γίνεται στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για τα δυνατά σημεία του ΚΑΟΔ American Genetics: «Ο ΚΑΟΔ έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και έχει αρκετούς παίκτες που σουτάρουν καλά. Παίζουν γρήγορα και βγάζουν ενέργεια. Ο Μισέλ είναι ένα πολύ ψηλό παιδί που κλείνει τους χώρους στην άμυνα και σε αυτό το κομμάτι βοηθάει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Πρέπει να τρέξουμε και να ανοίξουμε το ρυθμό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει επιπλέον ενέργεια. Επίσης, θα πρέπει να βρούμε τις προϋποθέσεις, ώστε οι σκόρερ μας να έχουν εύκολα σουτ, ενώ είναι σημαντικό να τροφοδοτήσουμε σωστά και τους ψηλούς μας, όπως τον Μενσά – Μπονσού, ο οποίος αποτελεί μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News