Ειδήσεις

Σε εκδήλωση για τον πολιτισμό καλεί το Ποτάμι

Εκδήλωση για τον πολιτισμό διοργανώνει το Ποτάμι σήμερα Σάββατο στα Πεζά, ενώ αύριο Κυριακή αναμένεται η κεντρική ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο "Αστόρια". Την κεντρική του ομιλία, εξάλλου, πραγματοποιεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Τρίτη και ο υποψήφιος του Ποταμιού Ρούσσος Κυπριωτάκης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το κίνημα, «το Ποτάμι σας προσκαλεί σε συνάντηση για τον Πολιτισμό το Σάββατο 17/1/2015 στις 20:00 στα Πεζά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (παλιό δημοτικό σχολείο). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Καζαμιάκης, αρχιτέκτων, ιστορικός τέχνης».

Επίσης το Ποτάμι με την ίδια ανακοίνωση καλεί στη συγκέντρωση-δημόσια συζήτηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη που θα γίνει την Κυριακή: «Όλοι μαζί στη δημόσια συζήτηση. Είναι σημαντικό να στηρίξετε με την παρουσία σας τη νέα προσπάθεια για την Ελλάδα, στην κεντρική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ηράκλειο, την Κυριακή 18/1/2015 στις 20:00 στον κινηματογράφο "Αστόρια".

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με το Ποτάμι Ρούσσος Κυπριωτάκης καλεί στη δική του κεντρική εκδήλωση αναφέροντας: «Στο Ποτάμι δε θέλουμε μονόλογο αλλά συζήτηση και συμμετοχή. Σας περιμένω σε μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου την Τρίτη 20/1/2015, στις 19:00, στην αίθουσα "Ανδρόγεω", στο Ηράκλειο.

Σχόλια