default-image

Σε εκδήλωση για τον πολιτισμό καλεί το Ποτάμι

Κρήτη
Σε εκδήλωση για τον πολιτισμό καλεί το Ποτάμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση για τον πολιτισμό διοργανώνει το Ποτάμι σήμερα Σάββατο στα Πεζά, ενώ αύριο Κυριακή αναμένεται η κεντρική ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο "Αστόρια". Την κεντρική του ομιλία, εξάλλου, πραγματοποιεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Τρίτη και ο υποψήφιος του Ποταμιού Ρούσσος Κυπριωτάκης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το κίνημα, «το Ποτάμι σας προσκαλεί σε συνάντηση για τον Πολιτισμό το Σάββατο 17/1/2015 στις 20:00 στα Πεζά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (παλιό δημοτικό σχολείο). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Καζαμιάκης, αρχιτέκτων, ιστορικός τέχνης».

Επίσης το Ποτάμι με την ίδια ανακοίνωση καλεί στη συγκέντρωση-δημόσια συζήτηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη που θα γίνει την Κυριακή: «Όλοι μαζί στη δημόσια συζήτηση. Είναι σημαντικό να στηρίξετε με την παρουσία σας τη νέα προσπάθεια για την Ελλάδα, στην κεντρική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Ηράκλειο, την Κυριακή 18/1/2015 στις 20:00 στον κινηματογράφο "Αστόρια".

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με το Ποτάμι Ρούσσος Κυπριωτάκης καλεί στη δική του κεντρική εκδήλωση αναφέροντας: «Στο Ποτάμι δε θέλουμε μονόλογο αλλά συζήτηση και συμμετοχή. Σας περιμένω σε μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου την Τρίτη 20/1/2015, στις 19:00, στην αίθουσα "Ανδρόγεω", στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News