default-image

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Αγγελικής και του "Θεοχάρη"

Ελλάδα
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Αγγελικής και του "Θεοχάρη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές το Σάββατο φωτογραφίες της 22χρονης Αγγελικής και του Αλβανού συλληφθέντος με το ψευδώνυμο "Θεοχάρης", μετά από εισαγγελική διάταξη, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα στοιχεία ταυτότητας της 22χρονης είναι Σπυροπούλου Αγγελική του Παναγιώτη και της Παρασκευής και γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας στις 26/7/1992.

Επίσης η Αστυνομία δημοσιοποίησε 32 φωτογραφίες, που είναι τραβηγμένες τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου του 2015, όπου απεικονίζεται η Αγγελική σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας.

Εντωμεταξύ, ο απότακτος αστυνομικός και ο Αλβανός (βλ. φωτογραφίες πιο κάτω) συνεχίζουν να αρνούνται την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική δράση, και επιχειρούν να δικαιολογήσουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση αλλά και τη σχέση τους με τoν Χριστόδουλο Ξηρό.

Επίσης, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες προφανώς πλαστού δελτίου ταυτότητας, με στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντος υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό δελτίο ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Μάλιστα, οι Αρχές καλούν όποιο πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή, όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, ενώ, όπως σημειώνεται, εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News