Ειδήσεις

Ανοιχτό ακόμη το ενδεχόμενο για κάθοδο Σαμαρά στην Κρήτη

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο της καθόδου του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την επίσκεψη αυτή.

Τα στελέχη της ΝΟΔΕ, που συνεδριάζουν για το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα στο Ηράκλειο, παρουσία και του ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη, δεν έχουν σαφή εικόνα του προγραμματισμού των επισκέψεων του πρωθυπουργού, μετά τις αλλαγές που επιβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ.

Όπως σχολίασε ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος είναι εκ των επικεφαλής της προεκλογικής μάχης που δίνει η Νέα Δημοκρατία, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού σταθμίζουν πού θα ήταν πιο κρίσιμη αλλά και χρήσιμη η παρουσία του πρωθυπουργού και ποιες είναι οι ισορροπίες που διαμορφώνονται στην Κρήτη και στους τέσσερις νομούς.

Βάσει αυτών των στοιχείων πάντως, εκτιμάται ότι, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Σαμαρά στην Κρήτη (κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο), είναι πιθανό να επικεντρωθεί στα Χανιά ή στο Λασίθι, ή και στους δύο αυτούς νομούς.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια