Ειδήσεις

Θερμή υποδοχή του Φ. Παρασύρη σε χωριά της Μεσαράς

Ιδιαίτερα θερμή ήταν και σήμερα η υποδοχή από κατοίκους χωριών της Μεσαράς του Φραγκίσκου Παρασύρη, υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.  

Γνωστός στη Μεσαρά, που την επισκέπτεται τακτικά, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή, ο κ. Παρασύρης συζήτησε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με τους κατοίκους των χωριών που επισκέφτηκε αλλά και με πωλητές στο παζάρι του Τυμπακίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Οι Μεσαρίτες συνομιλώντας με το υποψήφιο βουλευτή αναφέρθηκαν με έμφαση στις χαμηλές τιμές και στη φθίνουσα πορεία στις πωλήσεις των αγροτικών θερμοκηπιακών προϊόντων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη ανάπτυξης στην περιοχή αλλά και στον κίνδυνο να εγκαταλείψουν οι νέοι τη Μεσαρά εξαιτίας της ανεργίας που πλήττει την περιοχή. Ο κ. Παρασύρης τόνισε ότι «τα προβλήματα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα οργανωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης της υπαίθρου που θα λαμβάνει υπόψη του όλες τις παραμέτρους και θα δίνει λύσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στα αδιέξοδα που σήμερα υπάρχουν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου».

Χθες το βράδυ ο Φραγκίσκος Παρασύρης είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει στα Μάλια παρέα με φίλους που οργάνωσαν δείπνο προς τιμή του σε ταβέρνα της περιοχής.

Σχόλια