default-image

Συναντήσεις Ματαλλιωτάκη για την ανάπτυξη της υπαίθρου

Ελλάδα
Συναντήσεις Ματαλλιωτάκη για την ανάπτυξη της υπαίθρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς και καταναλωτές. Στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες, κυριάρχησε το θέμα του δρόμου της Μεσαράς μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού για το τελευταίο τμήμα από τον υπουργό Μεταφορών, ενώ όπως είναι γνωστό ο κ. Ματαλλιωτάκης έχει ήδη προχωρήσει το θέμα ένα βήμα παραπέρα με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου.

Έτσι είχε αναλυτική συζήτηση με τους πολίτες για το μέλλον του δρόμου μετά και την ολοκλήρωση του βασικού κορμού που αφορά στη σύνδεση της Μεσαράς με τη βόρεια Κρήτη αλλά και για όσα συμπληρωματικά θα πρέπει να γίνουν ώστε να μπορεί ο δρόμος να είναι ολοκληρωμένος και ασφαλής. Αυτά όπως τόνισε αφορούν τις παρακάμψεις των Μοιρών και του Τυμπακίου αλλά και τις συνδέσεις του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς με όλα τα χωριά της Μεσαράς. Καταλήγοντας σε σχέση με το δρόμο της Μεσαράς ο κ. Ματαλιωτάκης δήλωσε στους πολίτες ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εγρήγορση με παρεμβάσεις και όποιο άλλο πρόσφορο τρόπο, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, για την ολοκλήρωση του έργου πνοής για την περιοχή.

Στα ζητήματα επίσης που έθεσαν στον υποψήφιο βουλευτή οι πολίτες ήταν οι χαμηλές τιμές και η φθίνουσα πορεία στις πωλήσεις των αγροτικών προϊόντων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την περιοχή, η ανεργία, ειδικά στους νέους, και ο κίνδυνος ερήμωσης της υπαίθρου αν δε βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες. Ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι τα ζητήματα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα ειδικό σχέδιο ανασυγκρότησης της υπαίθρου που θα λαμβάνει υπόψη του όλες τις παραμέτρους και θα δίνει λύσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στα αδιέξοδα που σήμερα υπάρχουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News