default-image

Συνάντηση Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο στην Αθήνα

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινό μέτωπο Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίοι θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα, με την άφιξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Επί τάπητος όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και η πρόθεση αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα χαράξουν μελλοντικές κοινές κατευθύνσεις σε θέματα ΕΠΟ, ΚΕΔ και Ολυμπιακού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξουν τέτοιες συναντήσεις. Σαββίδης και Αλαφούζος είχαν συζητήσεις στο πλαίσιο των αγώνων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ Σαββίδης και Μελισσανίδης έχουν συναντηθεί κάποιες φορές σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τον ποντιακό ελληνισμό.

Λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις προθέσεις Σαββίδη, το τηλέφωνο του μεγαλομετόχου της ομάδας και των συνεργατών του πήρε φωτιά.

Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκονταν πολιτικοί της Μακεδονίας και όχι μόνο, υψηλά ιστάμενοι μεγάλων πολιτικών συνδυασμών, οι οποίοι ζητούσαν από τον Σαββίδη να μην κάνει πράξη τις απειλές του και ο "δικέφαλος του βορρά" να παραμείνει στη Super League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News