default-image

Ολοκληρώνει τις περιοδείες του ο Μ. Πετράκης

Κρήτη
Ολοκληρώνει τις περιοδείες του ο Μ. Πετράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή, με τελευταίο σταθμό το Τυμπάκι και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής, οι προγραμματισμένες περιοδείες του κ. Μανώλη Πετράκη, υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Οι επισκέψεις του κ. Πετράκη ξεκίνησαν από τα χωριά του δήμου Βιάννου την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και συνεχίστηκαν στο Καστέλι και τους γύρω οικισμούς την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου το πρωί. Την ίδια μέρα το απόγευμα επισκέφτηκε χωριά της περιοχής Τυλίσου.

Ο κ. Πετράκης στο Καστέλι περιόδευσε, από κοινού με μέλη του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο παζάρι της περιοχής, όπου είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση του κ. Πετράκη με το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή λόγω της κακοκαιρίας.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στα γύρω χωριά, όπου υπήρξε η δυνατότητα συζήτησης με τους πολίτες για θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του Κινήματος και της παρουσίας του στην επόμενη Βουλή.

Χθες, Πέμπτη πρωί, η περιοδεία του κ. Πετράκη συνεχίστηκε στο Ασήμι, από κοινού με τους υποψήφιους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, ο κ. Πετράκης, το διήμερο που πέρασε, συμμετείχε σε πολιτικές εκπομπές διαλόγου στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών του νομού Ηρακλείου για τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και για τις δικές του απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αλλά και επηρεάζουν την προοπτική της χώρας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15-1-2015 παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του κ. Μαν. Αργυράκη στο "Ράδιο Κρήτη" (101,5 FM), ενώ την Πέμπτη 16-1-2013 συμμετείχε μαζί με τους κ. Αυγενάκη Λευτέρη (Ν.Δ.) και Μοχιανάκη Κωστή (ΔΗΜΑΡ) στην εκπομπή του κ. Γ. Σαχίνη στο Ράδιο 9,84.

Η παρουσία του κ. Πετράκη στα μέσα ενημέρωσης του νομού συνεχίζεται τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 16:00 στην ΕΡΑ Ηρακλείου και στην εκπομπή της κ. Ν. Κατσαμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News