default-image

"Η αλλαγή πορείας δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος"

Κρήτη
"Η αλλαγή πορείας δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες ο κ. Νίκος Χρυσόγελος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, επισκέφτηκε το Ηράκλειο. Είχε σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου και Λασιθίου και ανταλλάγησαν απόψεις επί του προεκλογικού αγώνα. Επίσης συναντήθηκε με στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο κ. Χρυσόγελος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε τα παρακάτω:

«Θέλουμε ν' αλλάξουμε την πολιτική με όραμα και ρεαλισμό, με ρεαλισμό και όνειρο. Θέλουμε ν' αλλάξουμε την πολιτική μέσα στο ευρωπαϊκό πεδίο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε συμμαχίες ή ν' αξιοποιήσουμε υπάρχουσες συμμαχίες, ν' αξιοποιήσουμε θεσμικά εργαλεία που υπάρχουν σ' ευρωπαϊκό επίπεδο για να κάνουμε καλύτερη και την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι τα σπίτια μας. Άρα πρέπει να τα κάνουμε καλύτερα.

Δεν είναι η αλλαγή πορείας υπόθεση ενός κόμματος. Ακόμα και για το ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται το πρώτο κόμμα, είναι επικίνδυνο με το 35% να έχει αυτοδυναμία. Αλλά ξέρουμε, πήραμε τα μαθήματά μας, μάθαμε από τα λάθη μας ότι ένα κόμμα μόνο του που ψηφίζεται επειδή πρέπει να φύγουν οι άλλοι, δε βοηθά στο να λύσουμε τα προβλήματα. Το 35%, το 33%, το 36% δεν προσφέρουν μια βιώσιμη λύση.

Οι "Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά" δεν είναι μια συγκόλληση δυο σχηματισμών αλλά μια ανοικτή πρόσκληση προς ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην αλλαγή πορείας της χώρας με βάση ένα οικολογικό, κοινωνικό, οικονομικό εναλλακτικό σχέδιο ανασυγκρότησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News