Ειδήσεις

Το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ

Απόψε στις 8 εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στο Ηράκλειο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όπως αναφέρει, «όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο χωρίς μνημόνια και τρόικα» (…) «στον κοινό αγώνα για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπο μας».

Όπως υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, «στις 25 Γενάρη είναι ένα ιστορικό σταυροδρόμι, η κρισιμότερη μεταπολιτευτικά εκλογική αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα χρόνια. Μια αναμέτρηση στην οποία έχει στραμμένο το βλέμμα της όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος περιμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του λαού απέναντι στα συμφέροντα, στους κερδοσκόπους, στη λιτότητα.

Στις 25 Γενάρη η Κρήτη των μεγάλων αγώνων για δημοκρατία θα στείλει το βροντερό μήνυμα της νίκης του λαού, της ελπίδας, της ανατροπής.

Καλούμε αυτή την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:00 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Καλλεργών αρ. 7 (Λιοντάρια - πλησίον Βασιλικής Αγίου Μάρκου) όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο χωρίς μνημόνια και τρόικα, με δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, τους καλούμε στον κοινό αγώνα για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Η ελπίδα έρχεται».

Να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Θερίσου αρ. 62 θα γίνουν αυτό το Σάββατο  17/1 και ώρα 8 μ.μ.

Σχόλια