default-image

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Ρ. Κυπριωτάκη

Κρήτη
Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Ρ. Κυπριωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθουσιώδης και με "ορμή" ήταν η συμμετοχή φίλων του "Ποταμιού" στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή, Ρούσσου Κυπριωτάκη. Φίλοι, συμπολίτες με ανησυχίες, αλλά και νέοι άνθρωποι παρέστησαν στη χθεσινή εκδήλωση και συνομίλησαν με τον κ. Κυπριωτάκη για τις θέσεις του Κινήματος και την επιλογή του να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές μέσα σε ένα χώρο έκφρασης σύγχρονων πολιτικών ιδεών και στάσεων, στο δικό μας Δέλτα.

Συνοψίζοντας την ομιλία του, μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριωτάκης δήλωσε:

«Επέλεξα την ήρεμη και λογική δύναμη, τον πλουραλισμό απόψεων, την σύγχρονη ματιά, την ανανέωση, την συναίνεση, την συνεννόηση.

Επέλεξα την ευκαιρία που μου έδωσε το Κίνημα για πραγματικές μεταρρυθμίσεις  για τη χώρα.

Τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να επιβάλλουμε ένα ρεαλιστικό και ασφαλές  πλαίσιο εξόδου της Ελληνικής κοινωνίας από την κρίση».

Πολίτες της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και της ενδοχώρας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι, συγγενείς, νέα παιδιά και συνεργάτες ήταν όλοι εκεί και δίπλα στην προσπάθεια που πρεσβεύει και υπηρετεί ο κ. Κυπριωτάκης.

Η χθεσινή εκδήλωση επιβεβαίωσε το όραμά μας, πως έφτασε η ώρα οι αξίες να αναδειχθούν και οι άνθρωποι που τις υπηρετούν να πρωταγωνιστήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News