Ειδήσεις

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΠΑΓΝΗ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου Γιώργο Στεφανάκη. «Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συζήτησε με τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα πλυντήρια και τα μαγειρεία του νοσοκομείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την εργασιακή ανασφάλεια, τις πληρωμές με έναντι».

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Στεφανάκης επεσήμανε ότι: «Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του νοσοκομείου και χρειάζεται να διεκδικήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά. Ότι κατακτήσεις έχουν αποσπάσει οι εργαζόμενοι, κερδήθηκαν με αγώνες και με το ΚΚΕ μπροστά. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει. Να πάνε στην κάλπη με το μυαλό στην επόμενη μέρα. Μόνο έτσι θα μπορούν να σκεφτούν καθαρά για το ποια δύναμη πρέπει να ενισχύσουν την Κυριακή της κάλπης και με το χέρι στην καρδιά να κάνουν πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ.

Την επόμενη μέρα θα είναι εδώ ο πραγματικός αντίπαλος: Η ΕΕ, τα μονοπώλια και η εξουσία τους, με ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, που έχουν ματώσει για να ικανοποιούν την ανάγκη για την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά τους.»

Σχόλια