default-image

"Από λαγνεία προς την εξουσία μας έσυραν σε εκλογές"

Κρήτη
"Από λαγνεία προς την εξουσία μας έσυραν σε εκλογές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με "κεραυνούς" κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην προεκλογική του συγκέντρωση στα Χανιά ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έσυρε τη χώρα σε εκλογές από πάθος και για λαγνεία προς την εξουσία , εκμεταλλευόμενη δημοσκοπήσεις που ευνοούσαν πρόσκαιρα το κόμμα.

Σε γνωστό και κατάμεστο από κόσμο κέντρο των Χανίων μίλησε με σκληρά λόγια για όσους κινήθηκαν όπως είπε με εκβιασμούς .Μίλησε για μεθοδεύσεις και εκβιασμούς κωμικού τύπου, με πρωταγωνιστές ηθοποιούς, που οδήγησαν τη Βουλή στο να μην εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας χρησιμοποιώντας μάλιστα τα ονόματα των Πάυλο Χαϊκάλη και Λάκη Λαζόπουλου και έκανε λόγο για γελωτοποιούς.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους 26 χρόνια τώρα τον τιμούν με την ψήφο τους και τον οδηγούν στα έδρανα του κοινοβουλίου για να τους εκπροσωπήσει .Μάλιστα στην ομιλία διάχυτο ήταν το μήνυμα νίκης και η βεβαιότητα που εξέφρασε πως σε αυτήν την εθνικής ευθύνης εκλογική αναμέτρηση όπως είπε, οι ψηφοφόροι θα ενημερωθούν και θα μάθουν αλήθειες πριν φτάσουν στην κάλπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News