default-image

Σε Αρχάνες - Αστερούσια οι υποψήφιοι του Κινήματος

Κρήτη
Σε Αρχάνες - Αστερούσια οι υποψήφιοι του Κινήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στον αγροτικό κόσμο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων βρέθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος  Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Αρχικά οι υποψήφιοι με το Γιώργο Παπανδρέου στο νομό Ηρακλείου επισκέφθηκαν το Ασήμι  και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα των αγροτών ενώ μοιράστηκαν την  αγωνία τους για το αύριο του πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Κινήματος  μίλησαν με τους κατοίκους της ενδοχώρας για τις οικονομικές δυσκολίες, για την κρίση, για την Ελλάδα και τις εκλογές που πλησιάζουν. Άκουσαν ανησυχίες, προβληματισμούς και στόχους για το αύριο ενώ μοιράστηκαν με τους πολίτες το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου για μια Ελλάδα με δημοκρατία, συλλογικότητα, χωρίς πελατειακό κράτος αλλά με ένα κράτος δικαίου.

Η επίσκεψη των υποψήφιων βουλευτών δεν περιορίστηκε στο Ασήμι αλλά επεκτάθηκε και στα γύρω χωριά. Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι του Κινήματος  επισκέφθηκαν: Αγίους Δέκα, Άκρια, Ατσιπάδες, Βαγιωνιά, Βασιλικά ανώγεια, Βασιλική, Γκαγκάλες, Δαμάνια, Διονύσι, Λούκια, Λούρες, Μελιδοχώρι, Παναγιά, Στάβιες, Στέρνες, Στόλοι, Τσιφούτ καστέλι και Φουρνοφάραγγο.

Τα νέα παιδιά, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος, βρέθηκαν μπροστά σε ανοικτές πόρτες και ανοικτές αγκαλιές σε όλα τα χωριά από τα οποία πέρασαν. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος   επέστρεψαν στο Ηράκλειο γεμάτοι ενέργεια και την ελπίδα ότι βρήκαν ανθρώπους έτοιμους να χτίσουν μαζί τους τη νέα πολιτική στέγη πάνω σε νέες αξίες που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα της προόδου, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News