default-image

Ο Μανόλης Κονταρός στο "Ιδιόμελο"

Πολιτισμός
Ο Μανόλης Κονταρός στο "Ιδιόμελο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη βραδιά κοντά σε φίλους και όσους αγαπούν τη μουσική του ετοιμάζει ο γνωστός καλλιτέχνης Μανόλης Κονταρός. Το "ραντεβού" έχει δοθεί για αύριο Παρασκευή στο "Ιδιόμελο", όπου ο Μανώλης Κονταρός αναμένεται να δώσει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό και να βρεθεί δίπλα στο κοινό του Ηρακλείου. Για τον ίδιο το Ηράκλειο αποτελεί ένα σταθμό αγαπημένο, μιας και η αγάπη του κόσμου κάθε φορά είναι διάχυτη.     

Το κέφι και το μεράκι του γνωστού καλλιτέχνη παραμένει αστείρευτο και αυτό όπως έχει επισημάνει πολλές φορές οφείλεται στην αγκαλιά του κόσμου τόσο για τα μουσικά μονοπάτια που ακολουθεί, όσο και για την περιπέτεια της υγείας του, στέλνοντας μάλιστα πολλές φορές μηνύματα μέσα από τη μουσική του. Μηνύματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη της ψυχής και την αξία της προσπάθειας σε κάθε δυσκολία που εμφανίζεται στη ζωή των ανθρώπων.

Ο Μανόλης Κονταρός συνεχίζει παράλληλα το ταξίδι του ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη πολλών μουσικόφιλων και πέραν των ορίων της Κρήτης. Πρόσφατα βρέθηκε και στις ΗΠΑ, όπου οι ομογενείς είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοητά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κρήτη, μέσα από τα μουσικά ακούσματα και τις συγκινητικές μαντινάδες που τους μετέφεραν εικόνες από τα πάτρια εδάφη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News