Ειδήσεις

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα ΕΛ.ΤΑ.

Περιοδεία στα ΕΛ.ΤΑ. πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου Γιάννη Γωνιανάκη και Μανώλη Δανδουλάκη. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τις επιπτώσεις της ιδιωτικοποίησης των ΕΛ.ΤΑ. και τις εργασιακές σχέσεις, αφού δουλεύουν ως ενοικιαζόμενοι, με μισθούς πείνας.  

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν μεταξύ άλλων ότι «η κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι θα δυσκολέψει το επόμενο διάστημα. Είναι προαποφασισμένα τα μέτρα που θα έρθουν την επόμενη μέρα, είτε προκύψει κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ. είτε με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, αφού και οι δύο πίνουν νερό στο όνομα της Ε.Ε. και του ευρώ. Όπως δήλωσε και ο κ. Τσίπρας "θα ήμασταν παρανοϊκοί αν είχαμε σχέδιο να διαλύσουμε την Ε.Ε.". Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη συνενοχή του ΚΚΕ στην αντιλαϊκή πολιτική, για να καλύψει την ήδη λερωμένη φωλιά του.

Ανοχή σημαίνει εντολή στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ε.Ε., των μονοπωλίων. Ανοχή σε κυβέρνηση που είναι μέσα στο colpo grosso της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σημαίνει χειρότερα δεινά για το λαό αύριο. Αυτά πρέπει να σκεφτούν οι εργαζόμενοι και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, για να είναι πολύ πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα, να βάλει εμπόδια σε αυτήν την πολιτική, να ανοίξει το δρόμο για τη λαϊκή εξουσία».

Σχόλια