Ειδήσεις

Λ. Αυγενάκης: Θερμή υποδοχή στον τόπο καταγωγής του

Σε θερμό κλίμα καλωσόρισαν οι συντοπίτες του, κατά τη χθεσινή του περιοδεία σε Αγίους Δέκα, Ζαρό και Τυμπάκι, το «δικό τους» βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, αναγνωρίζοντας τη δουλειά και τη γενικότερη παρουσία του υποψήφιου βουλευτή στα τοπικά ζητήματα.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στους συντοπίτες του είπε: «Από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα την κρίση των συμπολιτών μου. Ξεκίνησα δίχως μηχανισμούς, μη προερχόμενος από τζάκι και ως παιδί της επαρχίας με τις μεγάλες δυσκολίες που το ακολουθούν. Κι όμως περπατήσαμε μαζί περήφανα!

Με στηρίξατε, με εμπιστευτήκατε, με βάλατε στην καρδιά σας και εγώ θεώρησα αυτονόητο να δώσω τον εαυτό μου και την ψυχή μου και να παλέψουμε μαζί σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για τη χώρα, τον τόπο μας και τους κατοίκους της Μεσαράς. Δεσμεύομαι ότι από την 26η Ιανουαρίου θα βρίσκομαι ξανά στο πλευρό του κάθε Κρητικού, του κάθε Ηρακλειώτη του κάθε Μεσαρίτη! Είμαστε εδώ για τα δύσκολα!».

Μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης προγραμματίζει να πραγματοποιήσει την κεντρική του εκδήλωση την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα του Πολύκεντρου στην πλατεία Μοιρών του δήμου Φαιστού στις 6:30 μ.μ.

Σχόλια