Ειδήσεις

Σκηνές απείρου κάλλους στο ΠΑΓΝΗ

Σκηνές απείρου κάλλους βίωσαν όσοι βρέθηκαν τα δύο τελευταία 24ωρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, που δέχτηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία.

Η μόνωση του κτιριακού συγκροτήματος, που δε φαίνεται να έχει συντηρηθεί σχεδόν από κατασκευής του νοσοκομείου, δεν άντεξε με συνέπεια οι ουρανοί να ανοίξουν μέσα στο νοσοκομείο, μετατρέποντας τους διαδρόμους και αρκετά καίρια τμήματα σε... κανάλια της Βενετίας!

Με σφουγγαρίστρες, σεντόνια και χαρτί οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου προσπαθούσαν όπως-όπως να μαζέψουν τα νερά που στάζουν ακόμη από την οροφή.

Οι εικόνες στους διαδρόμους του νοσοκομείου είναι αποκαρδιωτικές, με ασθενείς και ασφαλισμένους να πατούν πάνω σε σεντόνια και χαρτιά για να μη γλιστρήσουν.

Οι φωτογραφίες είναι από το διάδρομο έξω από τα ΤΕΠ και το Φαρμακείο του νοσοκομείου.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί:

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Νίκος Χαριτάκης, που έκανε αυτοψία χθες στους χώρους του νοσοκομείου, παραδέχτηκε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη συντήρηση του κτιρίου το οποίο γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί, ενώ δήλωσε πως δε δημιουργήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ωστόσο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, κ. Φραγκιαδάκης, έκανε λόγο για εισροή υδάτων σε περισσότερα από 40 σημεία, μεταξύ των οποίων τα νέα ΤΕΠ, τα χειρουργεία και ο αξονικός τομογράφος.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια