Ειδήσεις

Ο Μενέλαος Μποκέας στο Επιμελητήριο

Το "παρών" στην εκδήλωση τυποποίησης προϊόντων στην Κρήτη έδωσε ο Μενέλαος Μποκέας. Στην εκδήλωση συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων στην Κρήτη παρευρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Μποκέας.

Η εκδήλωση που είχε τίτλο «Παράγω, αξίζω, προχωρώ!»,  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Καστελάκη με σκοπό την ανάδειξη των τρόπων αξιοποίησης των αγροτικών προϊόντων υπό τους άξονες «συσκευασία - τυποποίηση - προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε με τους παραγωγούς αλλά και με επιχειρηματίες του αγροτικού χώρου τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να βρεθούν λύσεις ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως  οι δυνατότητες της Κρήτης στον αγροτικό τομέα.

Επίσης ο κ. Μενέλας ο Μποκέας επεσήμανε ότι μέσα από την αξιοποίηση των αγροτικών δυνατοτήτων της Κρήτης θα μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τους ανέργους και όσους νέους θελήσουν να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ) και το Κολλέγιο Κρήτης (ΜBS).

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι των εταιριών Allpack - Διμηνιαίο Περιοδικό Συσκευασίας, DASC Branding - Σύμβουλοι branding και επικοινωνίας, DOT REPRO Α.Ε. - Διαχωρισμοί χρωμάτων, εφαρμογές ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας και Forlabels Α.Ε. - Eφαρμογές συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ Γ. Αεράκης, ο διευθυντής του Κολεγίου MBS Κ. Τσιλιγκίρης, ο καθηγητής του Κολεγίου Κ. Παχνός, και η εκπρόσωπος της εταιρείας Κτήμα Βασιλάκη κ. Ειρήνη Βασιλάκη.

Σχόλια