Ειδήσεις

Αναβάλλεται το Εργοτέλης-Πανιώνιος

Αναβάλλεται τελικά το προγραμματισμένο για σήμερα (15:00) παιχνίδι Εργοτέλη-Πανιωνίου για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετά την εξέταση των φθορών που πραγματοποιήθηκαν στο σκέπαστρο του γηπέδου λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν χθες στο Ηράκλειο.

Εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας, της Περιφέρειας, του Δήμου αλλά και του Εργοτέλη βρέθηκαν πριν λίγο στο χώρο του σταδίου και, αφού εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα, κρίθηκε σκόπιμη η αναβολή της συνάντησης, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα θεατών και αγωνιζομένων.

Σύμφωνα με το πραγματογνώμονα και τους υπόλοιπους φορείς, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκόλλησης και άλλου τμήματος της οροφής, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο κρίνεται προς στιγμής ακατάλληλο.

Βάσει κανονισμών η αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει αύριο την ίδια ακριβώς ώρα (15:00) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Ωστόσο ακόμη κανείς από τους υπεύθυνους δεν είναι σε θέση να διαπιστώσει εάν αυτό είναι δυνατό. Αναμένεται σχετικά ανακοίνωση.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν - τελικά - γίνει το παιχνίδι αύριο, τότε θα πρέπει να μετατεθεί το παιχνίδι του Πανιωνίου της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό από το Σάββατο σε Κυριακή, καθώς δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι 48 ώρες που ορίζει ο κανονισμός, ως απαιτούμενος χρόνος ανάμεσα σε δύο ματς.

Σχόλια