default-image

Στο Δήμο Μινώα οι υποψήφιοι του Κινήματος

Κρήτη
Στο Δήμο Μινώα οι υποψήφιοι του Κινήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκαν από νωρίς το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου. Οι υποψήφιοι βουλευτές, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους της υπαίθρου και για μία ακόμα φορά μοιράστηκαν μαζί τους τις δυσκολίες της καθημερινότητας, άκουσαν με προσοχή ζητήματα και προβλήματα της υπαίθρου καθώς και τις ανησυχίες των κατοίκων της ενδοχώρας για το αύριο του τόπου.

Οι Ηρακλειώτες υποψήφιοι με το Κίνημα και το Γιώργο Παπανδρέου έγιναν δεκτοί με θέρμη από πολύ κόσμο και χωρίς να μοιράζουν υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αλλά με μόνη τους δύναμη την πίστη τους στις αρχές και στο όραμα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για μία Ελλάδα με δικαιοσύνη, δημοκρατία, συλλογικότητα, ελευθερία και διαφάνεια προσεγγίζουν και πάλι την καρδιά των Κρητικών.

Οι περιοδείες στην ενδοχώρα του Ηρακλείου συνεχίζονται με το Ασήμι και τα γύρω χωριά του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, όπου θα βρεθούν αύριο Πέμπτη 15/1 οι υποψήφιοι του Κινήματος. Οι υποψήφιοι βουλευτές θα περάσουν από κάθε γωνιά του νομού προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην είσοδο του ΚΙΔΗΣΟ στη Βουλή.

Στο μεταξύ και στο κέντρο της πόλης ήδη δημιουργείται ένα μικρό στέκι - σημείο αναφοράς - για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και για την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου προετοιμάζεται για την επίσκεψη του στην Κρήτη, που θα πραγματοποιηθεί λίγα 24ωρα πριν στηθούν οι κάλπες. Ο πρόεδρος του Κινήματος από τη μεγαλόνησο αναμένεται να στείλει το δικό του μήνυμα νίκης, ελευθερίας, δημιουργίας, συλλογικότητας, εξωστρέφειας, διαφάνειας.

Όλα δείχνουν ότι ο λαός έχει μνήμη και δείχνει σεβασμό σε εκείνους που έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους και τον σεβάστηκαν, που πίστεψαν σε μία Ελλάδα της Δικαιοσύνης και της Δημιουργίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News