Ειδήσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Ματαλλιωτάκης έχοντας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τη δύσκολη μάχη που δίνει από χθες σύσσωμη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη. Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Χριστοφάκης, και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το έργο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. στην επιτέλεσή του.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ηρακλείου και έχουν θέσει σε επιφυλακή την Αστυνομία, η οποία συνεργαζόμενη με άλλες υπηρεσίες βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα φροντίζοντας για την επίλυσή τους.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην περιοχή του Γόρφυρου, για τις κατολισθήσεις που έκλεισαν το δρόμο προς Ίνι και Αρκαλοχώρι αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα που απαιτούν τη συνεχή παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με τους αστυνομικούς και το πολιτικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι οποίοι του έθεσαν μια σειρά από ζητήματα που καθημερινά τους δημιουργούν εμπόδια στο καθήκον τους. Ως τέτοια ετέθησαν το θέμα της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και το γεγονός ότι οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί που από τον προηγούμενο Ιούνιο έχουν μεταφερθεί στην ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν ακόμα αρμοδιότητες.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης από την πλευρά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και εξήρε το έργο τους, που εδραιώνει, όπως είπε, το αίσθημα της ασφάλειας στον πολίτη. Δεσμεύτηκε, δε, ότι από την πλευρά του θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσουν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου, που διαθέτουν υψηλό ήθος και έχουν σε μέγιστο βαθμό την αίσθηση του καθήκοντος, απρόσκοπτα το έργο τους.

(Στη φωτογραφία επάνω ο κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης με τον ταξίαρχο Νίκο Χριστοφάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο)

Σχόλια