Ειδήσεις

Εκτός λειτουργίας και αύριο το Παγκρήτιο Στάδιο

Παραμένει εκτός λειτουργίας το Παγκρήτιο Στάδιο και αύριο Πέμπτη, καθώς τα προβλήματα που δημιούργησε η καταστροφή μέρους του σκέπαστρου από το σφοδρό άνεμο παραμένουν.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση από την Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε., που ενημερώνει ότι αύριο θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί το κλείσιμο και την Παρασκευή:

«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, σε συνέχεια της εισήγησης της Επιτροπής Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου, ως προς τη μη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου ή στίβου στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρήτιου Σταδίου, αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να μη λειτουργήσουν και όλα τα άλλα τμήματα και οι δραστηριότητες του Σταδίου για αύριο Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο site της ΑΑΗ -ΑΕ ΟΤΑ www.aahaeota.gr και του Δήμου Ηρακλείου www.heraklion.gr.  

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρητίου Σταδίου, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επισκέπτονται το Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες».

Σχόλια