default-image

Καρχιμάκης: "Οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν νέο πλούτο"

Ελλάδα
Καρχιμάκης: "Οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν νέο πλούτο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σήμερα με το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου ξεκινάμε από το σημείο από το οποίο μας ανέτρεψαν. Καλούμε όλους τους συντρόφους μας, οι οποίοι πίστεψαν σε αυτή την ανθρώπινη και πολιτική προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε, με πρώτο διακύβευμα τη χώρα και τους ανθρώπους, να είναι μαζί μας», τόνισε σε συνέντευξή του στο Ραδιοφωνικό Σταθμό "Στο Κόκκινο" ο Μιχάλης Καρχιμάκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών.

Ερωτηθείς για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρχιμάκης επισήμανε ότι «ο κ. Βενιζέλος απαξίωσε το ΠΑΣΟΚ κάνοντάς το δεκανίκι της Δεξιάς και μη θέτοντας ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές. Πρόσθεσε δε ότι ήταν οι ίδιοι οι υπουργοί του Σαμαρά οι οποίοι «έλεγαν ότι η ηγετική ομάδα όχι απλά δε χάραξε τα όρια της διαφοροποίησης από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά το αντίθετο, χωνεύτηκε σε πολιτικές που ήταν ανεπίτρεπτες».

Αναφορικά με το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Καρχιμάκης τόνισε: «Ξεκινάμε για να πιέσουμε να ολοκληρωθούν όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις οι οποίες με το περιεχόμενο και την εφαρμογή τους θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις παραγωγής νέου πλούτου σήμερα. Διότι, για να βγούμε από την κρίση και να βάλουμε ανάχωμα για να μην ξαναπειραχτούν οι άνθρωποι που την "πλήρωσαν", τα μόνιμα θύματα του "πολέμου" της κρίσης, πρέπει να υπάρξει νέος πλούτος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται σύγκρουση με όλους αυτούς που την παρεμποδίζουν. Χρειάζεται σύγκρουση με όλους αυτούς που την αναχαιτίζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News